Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 24 maart 2023

logo rally online

Rally Online België

Al meer dan 50 inschrijvingen voor Rally van Zuid-Limburg

Geschreven door  Okt 31, 2022

Het einde van het seizoen komt stilaan in zicht. Hoog tijd dus voor de Rally van Zuid-Limurg! Na de gekende corona-pauze kan de Topspeed Rally Club Haspengouw de draad weer oppikken op de Haspengouwse ruilverkavelingen.

Drie verschillende proeven staan op het menu, verdeeld over drie ronden. Negen spannende klassementsproeven staan dus geprogrammeerd wat goed is voor ongeveer 100km tegen de tijd. Zo werd er ook grondig gesleuteld aan het parcours. Gelmen, Kerkom en Borlo mogen de provinciale rijders verwelkomen. Deelnemers van vorigie edities zullen enkele herkenningspunten kunnen noteren op het parcours van KP Gelmen. De KP’s Kerkom en Borlo zijn volledig nieuw in die zin dat ze omgekeerd worden verreden ten opzichte van 2019, met aan de start van KP Kerkom een extraatje.

Het rallycentrum zal opnieuw gehuisvest zijn in de gebouwen van Group Nivelles op het industrieterrein in Gingelom. De administratieve en technische keuring zal doorgaan op zaterdag 12 november in de vroegere gebouwen van Luc Lemmens, iets verderop aan de Ambachtsweg. De servicezone is gelegen in de ganse industriezone

Ondertussen lopen de inschrijvingen voor de rally- en regularitywedstrijd binnen. Bij de rally staat de teller voorlopig op iets meer dan 50 inschrijvingen. Bij de regularity mocht de organisatie al 30 inschrijvingen ontvangen. Ongetwijfeld komen er daar de volgende dagen zeker nog bij.

 

Meer info is altijd te vinden via: www.rallyvanzuidlimburg.be

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws