Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 24 maart 2023

logo rally online

Rally Online België

Sébastien Bedoret opnieuw met Skoda Fabia R5 in 6u van Kortrijk

Geschreven door  Nov 14, 2022

De Zes Uren van Kortrijk, die komend weekend wordt verreden, is jaarlijks een hoogmis voor heel wat lokale piloten en copiloten. Zo ook voor Hans Delorge die net als vorig jaar Sébastien Bedoret aan de start brengt en voor hem de nota's zal lezen. Het zijn drukke tijden voor Sébastien, niet zozeer op rallygebied, maar recent werden hij en zijn vrouw Alix de fiere ouders van een dochtertje dat luistert naar de naam Alexina. Toch zal hij aan de start staan in Kortrijk. 

"Dat klopt, in Kortrijk zijn we er terug bij" weet Sébastien. "Dankzij Hans Delorge en heel wat sponsors kunnen we van start gaan met een Skoda Fabia R5 Evo 1. Helaas waren geen wagens meer beschikbaar bij SXM Competition, maar Fred Miclotte heeft er toch nog eentje gevonden bij Racing Techology. We hebben vorig jaar reeds gereden in Kortrijk dus ik hoop dat deze tereinkennis ons ten goede zal komen om een goeie prestatie neer te zetten. Hoedanook komen we aan de start om plezier te hebben en onze sponsors in de kijker te zetten." 

Het blauw-zwarte ontwerp van de Skoda werd trouwens net zoals vorig jaar gemaakt door uw dienaar, Karel Leeuwerck. 

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws