Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 22 mei 2024

logo rally online

Rally Online België

Melissa Debackere opnieuw met Nick Degryse van start in SR Moorslede

Geschreven door  Jan 26, 2023

Sinds meerdere jaren is copiloot Nick Degryse een vaste waarde in de Rallysprint en later de Short Rally van Moorslede, in 2023 is dit niet anders… Vandaag, precies op zijn verjaardag, kon Nick Degryse aankondigen dat hij in maart opnieuw zal plaats nemen naast Melissa Debackere in de Skoda Fabia R5.

“Ik probeerde andere jaren meestal een andere piloot en/of andere wagen te vinden, maar de zege van vorig jaar aan de zijde met Melissa Debackere smaakte gewoon naar meer,” aldus de sympathieke copiloot. “We wonnen samen de eerste editie van de Short Rally en ik hoop dat we dit jaar opnieuw een gooi kunnen doen naar de zege.”

“Zomaar iemand meenemen als copiloot doe ik niet, maar voor Nick maak ik graag een uitzondering,” vervolgt Melissa. “De samenwerking verliep vorig jaar heel goed en ik twijfelde geen seconde om opnieuw met Nick aan de start te komen van zijn thuiswedstrijd.”

“Of we weer voor de zege kunnen gaan hangt natuurlijk van de tegenstand af,“ lacht Melissa. “Maar ik hoop echt dat we een stevige tegenstander aan de start krijgen, dan weten we meteen waar we staan. Ik heb het seizoen 2022 afgesloten met een heel goed gevoel in de Skoda en ik denk dat we klaar zijn om opnieuw het beste van onszelf te geven.”

“Mijn partners waren meteen enthousiast om weer met Melissa in zee te gaan. De Skoda krijgt voor deze wedstrijd een volledig nieuwe livery met dank aan Karel Leeuwerck!” Besluit Nick Degryse die in maart reeds voor de zesde keer aan de start kom in Moorslede.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws