Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Škoda verlengt zijn partnership met de Renties Ypres Rally Belgium

Geschreven door  Jul 25, 2021

Škoda reeds 10 jaar hoofdsponsor en al 120 jaar actief in motorsport

De Renties Ypres Rally Belgium is van 13 tot 15 augustus toe aan zijn 56ste editie. Een historische editie, want voor de allereerste keer zal de wedstrijd meetellen voor het FIA World Rally Championship. Een editie die mee gekleurd zal worden door Škoda, al 10 jaar hoofdsponsor van de wedstrijd. Als hoofdpartner verlengde Škoda de samenwerking met de eerste Belgische manche in het Wereldkampioenschap Rally.

Škoda kleurde het voorbije decennium ook sportief de Ypres Rally met 7 opeenvolgende overwinningen van 2010 tot en met 2016. Enkel Juho Hänninen, destijds Wereldkampioen in S-WRC, de categorie waarin de Škoda Fabia Super 2000 actief was, kon in 2012 de zegereeks van Freddy Loix onderbreken. Fast Freddy, recordhouder in Ieper met 11 overwinningen, behaalde 6 van zijn successen aan het stuur van een Tsjechische Fabia.

Motorsport zit in het DNA van Škoda, dat dit jaar zijn 120 jaar in motorsport viert.

"Deze editie wordt uitzonderlijk! Enerzijds omdat het Wereldkampioenschap voor de eerste keer naar België komt en anderzijds omdat Škoda uitgerekend dit jaar zijn 120 jaar aanwezigheid in motorsporten viert. Al 120 jaar zijn we onlosmakelijk met auto- en motorsport verbonden. Als hoofdsponsor van de Renties Ypres Rally Belgium kijken we hier dan ook erg naar uit," verklaart Liana Picard, PR Manager van Škoda Import Belgium.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws